Blogas - Karjeros Stovykla

Kurti muziką pianinu pradėjau nemokėdamas natų. Eimantas Gricius

Būtų per daug lengva gyventi, jei kiekvienas gimimo proga gautume „dėžutę”, kurią atsidarę galėtume rasti ir matyti visus savo talentus, gebėjimus bei polinkius kokiai nors veiklai. Taip, tokios dėžutės ir man niekas neįteikė ir nė neparodė, kur būtų galima ją rasti. Todėl noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip aš atradau kelią nenuspėjamo talento link ir pabrėžti

Bir 21, 2016 / Komentarų: 0

Interviu su Alex Monaco

Gyvenimo provokatorius, verslininkas, rašytojas.  – Alex, kaip klostėsi tavo karjera? – Nežinojau, ko noriu, todėl buvo sunku pasirinkti. Ėjau ten, kur buvo galimybės eiti. Tik su laiku supratau, ko noriu. Tikiu, kad pasirinkti netinkamą profesiją nėra klaida. Iš visų mokslų pasiėmiau kažką naudingo, todėl nebijokite rizikuoti. – Kaip, laikui bėgant, keitėsi karjeros tikslai ir prioritetai?

Bir 17, 2016 / Komentarų: 0

Jūratė Kazlauskaitė: visuomet ženkite „extra“ mile

Reklamos kampanijų vadovė, „Teo“ ir Omnitel“ Kada pradėjote mąstyti apie karjerą arba „kuo būsiu užaugusi“? Labai anksti. Nuo kokių penkerių suplanavau būti mokytoja. Visos sienos buvo kreida aprašinėtos. Turbut užtektinai „pabuvau“ ja vaikystėje, todėl suaugus norėjos kažko kito. Nežinojau, kuo noriu būti, todėl mano pasirinkimus lėmė daug atsitiktinumų. Dabar, kai pasižiūriu atgal – viskas visada

Bir 14, 2016 / Komentarų: 0

Verslininko kelias, kuris džiugina

Ignas Šlapkauskas – ilgametis verslininkas, inovatyvių idėjų generatorius, išradėjas, žmogus, įkūręs kelis sėkmingai veikiančius verslus Lietuvoje. Ignai, kaip prasidėjo tavo pirmieji karjeros žingsniai? Nebuvo taip, jog vieną dieną atsikėliau ir nusprendžiau „kas būsiu užaugęs“. Klausimas, kurį labiau visada gvildenau – “kokiu aš būsiu užaugęs“, o norėjau būti laimingas, turėti laimingą šeimą, pinigų ir kad gerai

Bir 02, 2016 / Komentarų: 0

Kas yra karjera, su kuo ji valgoma ir kokie prieskoniai dera?

Taip, karjera – skanus patiekalas. Nepriklausomai nuo žemyno, šalies, klimato ar odos atspalvio žmonėms patinka mėgautis juo. Tiesa, kaip ir kiekvienoje virtuvėje, skiriasi politinės, ekonominės, socialinės ir kitos sąlygos, tačiau tie, kas išalkę labiausiai, nebijo eksperimentuoti, ieškoti naujų derinių, prieskoninių. Vieniems pavyksta sukurti tikrus šedevrus, o kiti, kartą pabandę ir patyrę nesėkmę, nustoja tobulėti ir,

Bir 01, 2016 / Komentarų: 0
Prenumeruok naujienlaiškį